Gratis verzending vanaf 75 euro
To Be

To Be

brengt vertrouwen, innerlijke draagkracht, geborgenheid & veiligheid

“I am safe and confident.”

TO BE is één van de acht geuren uit onze luxueuze lijn van 100% plantaardige producten. Deze geur zorgt voor meer ‘aarding’ en versterkt het gevoel van ‘rust en evenwicht’. 

Wat is aarden of gronden?

Aarden of gronden betekent dat je je bewust wordt van je lichaam en aanvoelt waar je grenzen liggen. Het geeft je de kans volledig in het hier en nu aanwezig te zijn.

Met TO BE brengen we zowel aardse als zoete noten samen. Atlasceder zorgt voor een hogere concentratie, sandelhout helpt je om naar binnen te keren, kaneelbast zorgt voor evenwicht in emoties en zwarte peper brengt positieve energie. 

De kracht van kristallen

Deze elegante geur werd verrijkt met de kracht van rookkwarts, obsidiaan, zwarte toermalijn, vuuragaat en bergkristal en is in verschillende toepassingen beschikbaar. Samen met onze diffuser kan je de essentiële olie op een milde manier verstuiven, of je kan kiezen voor een sterkere aanwezigheid door gebruik van onze roomspray. Wil je graag de hele dag genieten van deze geur, ook op verplaatsing? Dan kan je kiezen voor de roll-on in handig meeneemformaat. 

Ben je benieuwd naar onze andere geuren? Op onze homepagina lees je de verschillende affirmaties, voor élke gelegenheid of stemming.

To Be

Gelijkaardige artikels

To Be

De verschillende toepassingen van Les Huit

Les Huit kan je via verschillende toepassingen helpen om blokkades op te heffen, innerlijke kracht te vinden of in het nu-moment te komen. Op elk moment van de dag, thuis of op verplaatsing.

Lees meer
To Be

To Love

De essentiële oliën van Les Huit hebben verschillende therapeutische eigenschappen. Ze stimuleren, verkwikken of kalmeren. TO LOVE creëert een kracht van zachtheid en kwetsbaarheid en brengt liefde en verbinding met jezelf en de mensen in je omgeving. 

Lees meer
To Be

De kracht van kristallen

De kracht van essentiële oliën en kristallen brengen we samen in één flesje. Iedere geur is liefdevol samengesteld en ingevoeld geweest en de synergieën zijn opgeladen in een bodem zorgvuldig uitgekozen kristallen.

Lees meer