Gratis verzending vanaf 75 euro
De verschillende toepassingen van Les Huit

De verschillende toepassingen van Les Huit

Les Huit kan je via verschillende toepassingen helpen om meer rust te ervaren, je innerlijke kracht te vinden of in het nu-moment te komen. Op elk moment van de dag, thuis of op verplaatsing.

Room- en auraspray

Geef jouw ruimte een extra dimensie door het gebruik van onze aura- roomsprays. Het is een makkelijke manier om je te omgeven met de energie van de synergie van jouw keuze. Spray een paar keer in jouw ruimte, sluit je ogen en voel het moment.

Ook heerlijk op je kussensloop voor een heerlijke nachtrust.

Roll-on

Onze roll-ons zijn verdund in sesamolie, zodat je ze direct op de huid kan gebruiken. Ze zijn ideaal om overal mee naartoe te nemen.

Ook kinderen vinden het zeer fijn om de roll-ons te gebruiken, ze kunnen het makkelijk zelf naar eigen behoefte gaan aanbrengen.

Rol regelmatig aan de binnenkant van de polsen. Wrijf de polsen op elkaar en ervaar het aroma. Rollen kan ook achter het oor, in de elleboogholtes, hals, nek en op de voetzolen.

Pure synergie

Kan verdund gebruikt worden als massageolie, bodycrème of badolie.

Verdun 5 à 10 druppels in 10 ml plantaardige olie (To Blend) of neutrale crème.

Ook heerlijk om een paar druppels pure synergie in onze Les Huit diffuser (binnenkort verkrijgbaar) te gebruiken om jouw ruimte te vullen met een liefdevolle energie.

De verschillende toepassingen van Les Huit

Gelijkaardige artikels

De verschillende toepassingen van Les Huit

To Be

TO BE is één van de acht geuren uit onze luxueuze lijn van 100% plantaardige producten. Deze geur zorgt voor meer ‘aarding’ en versterkt het gevoel van ‘rust en evenwicht’. 

Lees meer
De verschillende toepassingen van Les Huit

To Love

De essentiële oliën van Les Huit hebben verschillende therapeutische eigenschappen. Ze stimuleren, verkwikken of kalmeren. TO LOVE creëert een kracht van zachtheid en kwetsbaarheid en brengt liefde en verbinding met jezelf en de mensen in je omgeving. 

Lees meer
De verschillende toepassingen van Les Huit

De kracht van kristallen

De kracht van essentiële oliën en kristallen brengen we samen in één flesje. Iedere geur is liefdevol samengesteld en ingevoeld geweest en de synergieën zijn opgeladen in een bodem zorgvuldig uitgekozen kristallen.

Lees meer