Gratis verzending vanaf 75 euro
De kracht van kristallen

De kracht van kristallen

Zoals we ons lichaam voeden met een gezonde levensstijl, zo kunnen we ons energetisch veld voeden met de bijzondere kracht van kristallen.

Net zoals alles om ons heen energie en trilling is, hebben ook kristallen een hoge energetische vibratie. Deze trillingen beïnvloeden elkaar. We voelen het in ons hele zijn. Zowel fysiek, emotioneel en mentaal.

De kracht van essentiële oliën en kristallen brengen we samen in één flesje. Iedere geur is liefdevol samengesteld en ingevoeld geweest en de synergieën zijn opgeladen in een bodem zorgvuldig uitgekozen kristallen. Ze dragen bij aan de helende werking van de synergie. In ieder flesje zit een bergkristalletje om de energetische trilling van het product hoog te houden.

Alle producten worden lokaal en met zorg en liefde ontwikkeld. We zijn daarom ook erg trots op ons eco-label.

De kracht van kristallen
De kracht van kristallen

Gelijkaardige artikels

De kracht van kristallen

De verschillende toepassingen van Les Huit

Les Huit kan je via verschillende toepassingen helpen om blokkades op te heffen, innerlijke kracht te vinden of in het nu-moment te komen. Op elk moment van de dag, thuis of op verplaatsing.

Lees meer
De kracht van kristallen

To Be

TO BE is één van de acht geuren uit onze luxueuze lijn van 100% plantaardige producten. Deze geur zorgt voor meer ‘aarding’ en versterkt het gevoel van ‘rust en evenwicht’. 

Lees meer
De kracht van kristallen

To Love

De essentiële oliën van Les Huit hebben verschillende therapeutische eigenschappen. Ze stimuleren, verkwikken of kalmeren. TO LOVE creëert een kracht van zachtheid en kwetsbaarheid en brengt liefde en verbinding met jezelf en de mensen in je omgeving. 

Lees meer