Gratis verzending vanaf 75 euro
Laat je inspireren bij het lezen van onze Stories.
Stories

Hoe werken kristallen

Door het hoge tempo waarop we leven zijn we massaal op zoek naar manieren om tot onszelf te komen. Meditatie en yoga kunnen hierbij helpen maar ook kristallen kunnen een absolute meerwaarde bieden.

Lees meer
Stories

De verschillende toepassingen van Les Huit

Les Huit kan je via verschillende toepassingen helpen om blokkades op te heffen, innerlijke kracht te vinden of in het nu-moment te komen. Op elk moment van de dag, thuis of op verplaatsing.

Lees meer
Stories

De kracht van kristallen

De kracht van essentiële oliën en kristallen brengen we samen in één flesje. Iedere geur is liefdevol samengesteld en ingevoeld geweest en de synergieën zijn opgeladen in een bodem zorgvuldig uitgekozen kristallen.

Lees meer
Stories

To Love

De essentiële oliën van Les Huit hebben verschillende therapeutische eigenschappen. Ze stimuleren, verkwikken of kalmeren. TO LOVE creëert een kracht van zachtheid en kwetsbaarheid en brengt liefde en verbinding met jezelf en de mensen in je omgeving. 

Lees meer
Stories

To Be

TO BE is één van de acht geuren uit onze luxueuze lijn van 100% plantaardige producten. Deze geur zorgt voor meer ‘aarding’ en versterkt het gevoel van ‘rust en evenwicht’. 

Lees meer
Stories

Een waardevol geschenk

Onze giftboxen helpen om tijdens de dag kleine momenten van innerlijke aandacht in te bouwen, zodat er er magische veranderingen kunnen gebeuren.

Lees meer