Gratis verzending vanaf 75 euro

LES HUIT FRIDAYS

24/03/2023 - 28/04/2023 - 12/05/2023 - 02/06/2023

Dit voorjaar gaan we gedurende 4 vrijdagen samen met Marielle Dobbels (docente, coach en trainer massagetechnieken) aan de slag met de geuren van Les Huit.

Per dag gaan we dieper in op 2 geuren, 2 chakra's. Aan de hand van een geurreis en een massage ontdekken welke invloed de specifieke geuren kunnen hebben op vertrouwen, verbinding, daadkracht, (zelf)liefde, creativiteit, rust in je hoofd, innerlijke stilte en connectie op zielsniveau.

Les Huit Fridays zijn geschikt voor zowel professionelen als particulieren.
Bij deelname aan de 4 vrijdagen ontvang je het Les Huit ontdekkingspakket van 8 minisprays cadeau. (t.w.v. 150 €)

Praktisch

De workshop is bedoeld voor 4 tot 8 personen.
Wanneer: 24/03/2023 - 28/04/2023 - 12/05/2023 - 02/06/2023 telkens van 10u tot 16u
Waar: Kapstraat 3, 8840 Oostnieuwkerke.
Jouw investering: 175€ / dag (excl. btw)
Inclusief: water, koffie, thee, versnaperingen en gezonde lunch
Mee te brengen: 2 grote handdoeken en een kleine.

Inschrijven kan via het formulier op de website van Les Huit met vermelding van de datum en het aantal personen.``

Workshops

INSPIRATIEDAG: LES HUIT IN JOUW PRAKTIJK

04/02/2023

Na een heel erg fijne eerste editie van onze inspiratiedag, mag ik een nieuwe datum aankondigen. Op 4 februari gaan we samen met Marielle Dobbels (docente, coach en trainer massagetechnieken) dieper in op hoe je op een laagdrempelige maar effectieve manier Les Huit kunt inzetten in jouw praktijk. ♡

Geurreis en massagemoment

Dit is een DOE workshop. 's Ochtends krijg je volop tips en richtlijnen, een demo en een kort oefenmoment ter kennismaking. Er is voldoende ruimte voor vraagstelling en uitwisseling.

In de namiddag werk je per 2 en wordt er een volledige massage gegeven en ontvangen. Hiervoor heb je 75’ de tijd per persoon. We oefenen de intake met de geurreis + een massagemoment van een deel van het lichaam naar keuze. Een full body beleving met Les Huit duurt in de praktijk minstens anderhalf tot 2h. Pure magie voor je klanten!

Enige voorkennis van massage, chakra’s en meridianen is handig maar geen must. Wie geen of weinig kennis hiervan heeft kan perfect met de oliën werken op intuïtieve wijze en via zintuigelijke waarneming. Je krijgt voldoende begeleiding zodat je na deze dag zelfstandig aan de slag kan met Les Huit in jouw praktijk. Naast een introductie rond de kracht en het gebruik van kristallen, krijg je o.a. ook specifieke bewegingen mee zoals het lemniscaat of liggende 8. (Een beweging die polariteiten samenbrengt naar het nulpunt, zodat de energie vrij en gelijkmatig kan doorstromen.) De oliën van Les Huit bevatten informatie die hierbij de juiste ondersteuning bieden.

De focus ligt op voelen en informatie inwinnen vanuit het zintuigelijk aspect. Je leert een lichaam lezen, we luisteren naar wat het ons vertelt, het lichaam spreekt altijd vanuit eigen waarheid.

Praktisch

De workshop is bedoeld voor 4 tot 8 personen.
Wanneer: 04/02/2023 van 10u tot 17u.
Waar: Kapstraat 3, 8840 Oostnieuwkerke.
Jouw investering: 175€ (excl. btw)
Inclusief: water, koffie, thee, versnaperingen en gezonde lunch
Mee te brengen: 2 grote handdoeken en een kleine.

Inschrijven kan via het formulier op de website van Les Huit met vermelding van de datum en het aantal personen.

Workshops